Med jämna mellanrum under terminen anordnas olika typer av läger på Västerås Karatecenter. Det är ett bra sätt att fördjupa sig inom ett område, att bli bättre på en Kata eller öva upp nya fightingtekniker. På läger träffas medlemmar som vanligtvis tränar i olika grupper. Att delta i läger är ett bra sätt att lära känna nya personer med samma intresse. Håll utkik efter nästa läger på anslagstavlan i Dojon.

Barnläger

cropped

I två dagar varje termin bjuder vi in alla klubbens barn till läger. På plats finns flera lägerledare och ofta uppmuntrar vi någon av ungdomarna att själva våga prova på ledarrollen. Träning, lek och kvällsaktiviteter sker  tillsammans med barn och ungdomar från alla klubbens grupper. Alla övernattar tillsammans i dojon.

Barnläger på Västerås Karatecenter – Bus, träning och övernattning

Tjejläger

cropped2

Äntligen har vi återinfört ett årligt tjejläger på Västerås Karatecenter. Vi tjejer lär känna varandra bättre, över på användbara tekniker och äter någonting gott tillsammans.

Såhär kul hade vi på senaste tjejlägret – Kata, bunkai och många skratt

Tävlingsläger

IMG_1250

Kofukan Sverige anordnar under våren/hösten ett antal träningsläger för de som är intresserade av att tävla i kumite och/eller kata. Detta är bra tillfällen att utveckla tävlingstekniker och lära känna andra tävlingsintresserade från våra vänklubbar i Stockholm och Norrköping.

Tävlingsläger – Kofukan Sweden samlas på Västerås Karatecenter

Sommar- och höstläger i Norrköping

Norrköping

Varje år anordnas sommar- och höstläger i Norrköping där alla klubbar inom Kofukan Sverige tränar tillsammans. Vi tränar på hösten tillsammans med shihan Tomiyama, 8 Dan.

Följ med till ett typiskt läger i Norrköping

Alla bilder är från tidigare läger.