Hur är det att träna Karate? Kan vem som helst vara med och träna? Hur är gemenskapen på klubben? Klubbmedlemmar och föräldrar tycker till om träningen på Västerås Karatecenter.

 

Förälder Lena:

Tack för att ni finns där med ert kunnande ert engagemang o er glädje o hjälper mig som förälder att stärka o bygga min sons självkänsla såväl som självförtroende! Är så otroligt glad o tacksam för det! Han tycker verkligen om karaten 😀

Sara skriver följande efter en tävling:

BÄSTerås Karatecenter – var ska jag börja?

Jag vill börja med att säga tack. Tack för all hjälp genom åren med allting. Tack för att ni alltid har trott på mig. Tack för att ni alltid har stöttat mig. Tack för allting ni har lärt mig. Utan den grunden jag har fått från klubben så hade jag inte presterat det jag presterade i helgen. Det kändes bra att representera VKC, för det är där jag hör hemma. Jag vill också speciellt säga tack till Enrico som alltid har trott på mig och stöttat mig, t.om i mitt val att börja på Karategymnasiet. Tack så mycket för allting! Kick it.

Såhär skriver Emma innan hon flyttar från stan:

Jag hade bara börjat gråta om jag hade berättat att det var min sista träning idag. På tisdag flyttar jag till Norge och jag vill bra tacka alla på klubben för allt ni gett mig genom åren. Jag brukar säga att karaten har haft en lika stor del i min uppfostran som mina föräldrar haft och att det har varit mitt andra hem sen jag var 6 år. Alla jag träffat under mina år på klubben har varit fantastiska människor och det är ni som gjort att jag alltid känt mig trygg där. Men jag säger som Sammy, det är inget ”hejdå” utan bara ett ”vi ses” :)

Förälder Tania beskriver ett kärt återseende:

Det var ca 16 år sen jag tränade karate och nu tänkte min äldsta son Melvin (10 år) gå i mammas spår :)

Efter en helg med träningsläger skriver Jenny:

Tack alla som var med i Norrköping, det var så roligt!! Jag längtar redan efter nästa träning! :)

Klubbmedlem, Helen längtar till måndagar:

MÅNDAG=TRÄNING=HAPPY :)

 

Ställ gärna dina frågor om träningen till: vasteraskaratecenter@gmail.com