Västerås Karatecenter

 Vårterminen 2018 startar vecka 2!

Vårterminen startar vecka 2 för nya som gamla medlemmar:

  • Vi som tränar sedan tidigare, kom till era vanliga grupper och träningstider.
  • NYBÖRJARE, kom till träningsgrupper enligt dessa grupper och tider.

Ta chansen och börja träna Karate! Vi är en erfaren klubb med många duktiga tränare av höga grader.

Maila vasteraskaratecenter@gmail.com för frågor och föranmälan.

Traditionell karateträning enligt japansk originalstil

Västerås Karatecenter är en av mellansveriges största klubbar med ca 250 medlemmar. Det finns åtta olika grupper vilket gör att träning anpassas efter ålder och avancemang. Chefstränare Enrico Vatteroni, 6 dan, berättar om träningen på klubben: ”Målet med vår verksamhet är tuff och seriös, men vänskaplig budoträning. Vi hjälper dig att bygga upp fysisk och mental styrka där respekt,artighet och disciplin är viktiga ingredienser i träningen.”

Västerås Karatecenter valdes till Årets Idrottsförening 2014 – Motivering från Svenska Karateförbundet

Utvecklas med oss över tid – Tradition, tävling och läger

Du har alltid utrymme att utvecklas och utmana dig själv på träningen. Det är bara du själv som sätter gränserna och det är bara dig själv du jämför dig med. På klubben finns erfarna tränare och så mycket som 19 stycken svartbältare. Det råder kamratlig stämning och vi hjälper varandra att bli bättre. Vi har medlemmar från fem och upp till 65 års ålder, här kan du fortsätta utvecklas hela livet.

Gemenskap – Vänner och minnen för livet

Hjärtat och själen i Västerås Karatecenter, det där som skiljer oss från andra klubbar. Det handlar om de många eldsjälar som finns på klubben och den unika gemenskapen och kamratandan. Vi ställer upp för varandra, lyssnar, respekterar, stöttar, utmanar och glädjs åt varandras framgångar.