Terminsstart 13 jan 2020

klubbnyheter, missa inte, News

Välkomna att träna på en av mellansveriges mest framgångsrika klubbar – klubben har många erfarna medlemmar och fina tävlingsresultat. Våra tränare håller hög nivå och hjälper medlemmarna i våra åtta olika träningsgrupper, både barn-, ungdoms-, tävlings- och vuxengrupper, att växa. Utvecklas tillsammans med oss i den goda kamratandan som råder på klubben!

Praktisk Information

Ingen föranmälan krävs. Alla är varmt välkomna till dojon, under sin träningstid, oavsett tidigare träningserfarenhet och ålder. De första träningarna man provar på är det helt okej att komma i vanliga gympakläder. Skor behövs ej då vi tränar barfota. När man sen väl bestämmer sig för att fortsätta träna så får man införskaffa en riktig träningsdräkt, en så kallad Gi. En Gi kan man beställa via klubben alternativt få råd om lämplig butik i Västerås där dessa säljs.

Du får gärna provträna upp till två gånger innan du betalar in träningsavgiften, viktigt att veta är att du som betalt avgiften är försäkrad.

Om ni har andra frågor eller funderingar så kan ni med fördel skicka dessa i ett mail till: vasteraskaratecenter@gmail.com

 

Last modified: 10 december, 2019